Tricouri Familie

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Family above everything, so..

Welcome to the family! 

Asta ar fi unul dintre mottourile noastre, 

Bun venit in familie!

Ne bucurăm tare mult să avem o colecție cu tricouri personalizate special pentru familie. Este distractiv când familia întreagă se asortează, frații au tricouri la fel sau mama/tata are un outfit identic cu al copilului/ copiilor. 

Tricourile pentru familii te vor înveseli tot timpul, au detalii simpatice și sunt perfecte pentru a fi purtate la aniversărsi sau pozate în ședințe foto, în excursii sau pur și simplu zi de zi. 

Tricourile noastre sunt din bumbac 100% organice, cu certificat, ring spun, prietenoase cu pielea ta și cu mediul înconjurător. Sunt extrem de fine la atingere, astfel purtarea lor este o plăcere. 

Personalizarea este realizată în atelierul nostru din Cluj-Napoca. Se face digital prin aparatul DTG ( Direct to garment ) de cea mai bună calitate, ceea ce face ca printul să fie una de durată. 

Poate ai și tu în dulap tricouri personalizate la care îți place doar imprimeul nu și tricoul în sine. Un aspect foarte important la alegerea unui tricou personalizat este să îți stea bine tricoul în sine, nu doar imprimeul. De câte ori ai purtat un tricou doar de dragul pozelor o singură dată și pe urmă l-ai pus în dulap la categoria amintiri?

Materialul tricoului, forma lui, modelul, mărimea potrivită și chiar și culoarea fac ca un tricou să arate bine pe tine, chiar și pentru o ședință de foto sau la aniversarea copiilor. 

Noi vrem să te simți super comod în tricoul tău personalizat pentru familie oricând, chiar și în zilele obișnuite când ieșiți cu familia în parc. 

Copii necesită multă energie din partea ta. Ca părinte asta înseamnă și multă transpirație uneori. În tricourile Kasta's te simți proaspăt tot timpul, pielea poate respira, gulerul tricoului nu te strânge și surpriză: are și imprimeu simpatic special creat pentru părinți, simplu sau cu temă haioasă, să te binedispună, și care să se asorteze cu tricoul matchy al mamei sau al copilului/copiilor. 

Fă haz de necaz. Ușor de zis mai greu de pus în practică. De câte ori ai planificat ceva și ți-a ieșit total diferit? Ai vrut să ajungi la timp la un eveniment împreună cu familia sau să te pornești la drum și să nu uiți nimic acasă? Noi te înțelegem. Când ai copii organizarea se poate schimba foarte rapid. Asta e viața de familie uneori, râzi și mergi mai departe. 

Poate te întrebi oare ce legătură are povestea familiei cu tricourile??

Tricourile pentru familie Kasta's sunt inspirate tocmai de viața asta frumoasă. Îți oferim suportul prin tricourile noastre, cu mesaje pentru a te înveseli, pentru a-ți reaminti că viața de familie este perfectă așa cum este, că ai tot timpul motive de bucurie doar trebuie să te uiți din perspectiva potrivită. 

Categoriile de tricouri pentru familie sunt următoarele: tricouri matchy pentru frați, surori, fratele și sora, mama/tata și fetița, mama/tata și băiețelul, mama tata și copii. 

In lumea din ziua de azi poți să alegi să te exprimi în multe feluri, fie prin artă, muzică, pictat sau chiar purtând haine cu diferite texte, mesaje care te pun pe gânduri. Prin imprimarea mesajelor pe tricouri îți oferim și o formă de educație. 

Oamenii te văd peste tot, poți fi un exemplu pentru copilul tău, pentru familia ta și chiar pentru o altă familie. Tricoul tău vorbește despre personalitatea ta, despre felul tău de a fi și despre cum vezi tu lucrurile. 

Tu ce mesaj trimiți către lume? Ce înseamnă pentru tine familia? Cum te-a făcut să te schimbi? 

Mama, tata sunt cuvinte prețioase. Sunt un dar ca suntem numiți astfel și că îi putem striga așa pe părinții noștri dacă îi mai avem alături de noi. Copiii sunt comoara noastră. Câți bunici ai văzut că își așteaptă nepoții cu atâta nerăbdare? Sclipirea aceea din ochii lor este ceva unic. Pentru noi acestea sunt adevăratele motive de bucurie.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0742751467 comenzi@kastas.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!